Voor de laatste maand van het jaar kunnen we nog zeker goed genieten van onze party boten bij Event op het Water en we hebben genoeg thema’s voor op de BBQ boot Amsterdam. December is ook de maand van kerst, nieuw Jaar en de tijd van het jaar om gezellig met famillie, vrienden of kennissen te zijn. Amsterdam is een unieke gelegenheid voor de Borreloot Amsterdam. De grachtengordel en het IJ zijn leuke bezienswaardigheden om te bekijken vanaf het water. Er zijn dan ook mooie vaarroutes in Amsterdam voor de BBQ Boot Amsterdam. U zult bij ons niks te kort komen en we bieden dan ook optimale service bij Event op het water. Borrelboot Amsterdam is een groot feest en ook in december is er voor iedereen iets beschikbaar.

Van vlees tot drank aan boord

De BBQ Boten Amsterdam die door ons worden aangeboden zijn beschikbaar vanaf 50 t/m 700 presonen. Elke Borrelboot Amsterdam is voorzien van de hoogwaardig apparatuur en luxe faciliteiten. Het vlees op de BBQ Boot Amsterdam zal speciaal gemarineerd worden door onze ervaren koks die graag klaar staam om uw vlees gaar te maken. We hebben genoeg keuzes voor een BBQ Boot. Denk bijvoorbeeld aan ossenhaas, satestokjes of Tomahawk rundvlees. Er is verder ook de mogelijkheid voor een diner naar eigen invulling. U kunt u keuze voor de Borrelboot Amsterdam uitbreiden met diverse catering mogelijkheden.

Bekijk onze arrangementen

De BBQ boot Amsterdam arrangement kan worden gestart met bijvoorbeeld een borrelplank of een voorgerecht. Daarna een hoofdgerecht met Entrecote steak. Als laatste kan de BBQ boot Amsterdam diner worden beëindigt met een dessert. Heeft u meer vragen of wilt u met ons samen een op maat gemaakt Borrelboot Amsterdam organiseren? De opties zijn eindeloos. Op onze website hebben we alle BBQ Boot Amsterdam of Borrelboot Amsterdam arrangementen staan. Kijk het gerust na en voor meer informatie neem dan met ons contact op via de contactformulier op de website van Event op het Water.