h2>De voordelen van een waterkoeler

Steeds meer bedrijven kiezen tegenwoordig voor een waterkoeler in plaats van een watercontainer. Waterkoelers kopen brengt namelijk heel wat voordelen met zich mee. Eerst en vooral stimuleert een waterkoeler het drinken van water. Door een waterkoeler op kantoor te plaatsen, zullen je medewerkers de koffie en de frisdrank sneller aan de kant laten staan. Verder is dit toestel ook een zeer gezonde oplossing. De waterkoeler filtert het leidingwater namelijk voor het getapt wordt. Ook voor het milieu is een waterkoeler een uitstekende keuze. De medewerkers kunnen hun flesjes eenvoudig bijvullen en verbruiken op deze manier heel wat minder energie.

Waterkoelers kopen doe je bij Sprankle

Omdat waterkoelers steeds populairder zijn, heeft Sprankle zich in deze toestellen gespecialiseerd. Ze beschikken over een zeer ruim assortiment aan waterkoelers in alle mogelijke uitvoeringen. Hun producten zijn van een uitstekende kwaliteit en ook kostentechnisch onderscheiden ze zich duidelijk van de concurrentie. Bovendien beschikken ze over een team van ervaren monteurs die de installatie voor hun rekening nemen. Op deze manier weet je zeker dat de waterkoeler correct zal werken en dat iedereen op elk moment van fris en gezond water kan genieten.

Verwen je medewerkers met bruiswater met een smaakje

Verder biedt Sprankle nog heel wat producten aan. Een van de populairste items is echter de bruiswater machine. Een bruiswater machine of sodamaker is een handig toestel waarmee je bruisend water kan maken, Bij sommige modellen heb je zelfs de keuze uit diverse smaakjes. Bruiswater met een speciaal smaakje is een uitstekend alternatief voor frisdrank. Je kiest zo namelijk voor een drankje met een speciale smaak, zonder dat je de schadelijke stoffen van frisdranken binnenkrijgt. Door bruiswater op kantoor aan te bieden, bevorder je de gezondheid van je werknemers en zal je de productiviteit ook positief beïnvloeden.

Een ruim assortiment aan diverse kranen

Ten slotte kan je bij Sprankle ook terecht voor diverse keukenkranen. Je hebt de keuze uit multikranen, bruiswater kranen en kokend water kranen. Zeker de kokend water kraan is een zeer interessant product. Met deze kranen kan je namelijk enorm veel tijd winnen. Omdat het water al koken uit de kraan komt, kan je je pasta sneller kokje of je kopje thee sneller bereiden. Deze kranen zijn dan ook zeker een meerwaarde voor je keuken.